Koszyk

Twój koszyk !

Zdjęcie Nazwa Ilość Cena Suma brutto
Odbiór osobistyKoszt wysyłki
Suma: 1000

Dane do przesyłki

Płatność przy odbiorze (kurier za pobraniem)
  • Tanie opony promocja
    PROMOCJA
    KUP KOMPLET OPON DUNLOP LUB GOODYEAR A OTRZYMASZ DARMOWĄ KARTĘ ASSISTANCE !
  • Kraków opony
    Tanie opony
    Zamawiając komplet opon do samochodu osobowego Wysyłka GRATIS !

§ 10 Dane osobowe

  1. Składając zamówienie, Klient wyraża tym samym zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych dla celów realizacji umowy o świadczenie usług drogą elektroniczną, realizacji zamówień i rozpatrywania ewentualnych reklamacji.
  2. Podanie danych osobowych przez Klienta jest dobrowolne. Klient ponosi odpowiedzialność za podanie nieprawdziwych danych osobowych.
  3. Dane osobowe Klientów są przetwarzane z zachowaniem zasad bezpieczeństwa wymaganych ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
  4. Administratorem danych osobowych jest firma Krzysztof Frasik Hurtownia „Krakus”.
  5. Sprzedawca dba o bezpieczeństwo danych osobowych udostępnionych przez Klientów zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych. Dane te są szczególnie chronione i zabezpieczone przed dostępem osób nieupoważnionych zgodnie z prawnymi wymogami.
  6. Sprzedawca zapewnia Klientom realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w szczególności prawo wglądu do treści swoich danych, prawo żądania aktualizacji danych, ich poprawiania oraz prawo wniesienia sprzeciwu w przypadkach określonych w przepisach tej ustawy.
  7. Klient akceptując niniejszy regulamin zgadza się na zbieranie statystyk swojej obecności i aktywności na Stronie Internetowej Sprzedawcy. Dane są zbierane automatycznie i mogą zostać wykorzystane do analizy aktywności Klientów.